ΥΛΙΚΑ
• 1 µαρούλι πλυµένο και κοµµένο
• 200γρ. τριµµένη παρµεζάνα
• 350γρ. κοτόπουλο ψητό κοµµένο σε µπουκιές
• κρουτόν
Για τη σάλτσα
• 100ml ελαιόλαδο
• 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιηµένη
• 1 κουτ. γλυκού µουστάρδα
• 5-6 φιλέτα αντζούγιας πλυµένα, στραγγισµένα & ψιλοκοµµένα
• 2-3 κουτ. σούπας λευκό ξίδι
• αλάτι, φρεσκοτριµµένο πιπέρι
Βάζουµε όλα υλικά µας µαζί σε ένα µεγάλο βαθύ µπολ και ανακατεύουµε. Περιχύνουµε µε τη σάλτσα µας και σερβίρουµε αµέσως.
Πώς φτιάχνουµε τη σάλτσα: Χτυπάµε όλα τα υλικά στο multi µέχρι να έχουµε ένα λείο και οµογενές µείγµα.